Včeraj so na policiji objavili razpis, da prodajajo dva psa in konja. Več o tem si lahko prebrete tukaj. Danes pa so objavili tudi razpis za novih 6 štirinožnih sodelavcev. Zanimajo se na nakup psov pasem nemški ovčar, belgijski ovčar, nizozemski ovčar in rottweiler.

Rok za oddajo ponudbe

Če ste zainteresirani, lahko ponudbo oddate v devetih rokih in sicer do 18. oktobra 2021, ko se bo zbiranje ponudb končalo.

policija.si

Karakteristike psa

Pes mora ustrezati delovnim pasmam psov: nemški ovčar, belgijski ovčar, nizozemski ovčar in rottweiler. Pes ne sme biti mlajši od 10 mesecev in ne starejši od 36 mesecev. Skladno s predpisi, ki urejajo področje varstva živali, mora biti pes cepljen proti steklini in mikročipiran tako, da omogoča preverjanje čipa. Od dneva cepljenja proti steklini do dneva prvega preizkusa, mora preteči več kot mesec dni.

Pes, ki je ugriznil ali kako drugače poškodoval človeka, ne bo predmet obravnave in ne bo opravljal prvega praktičnega preizkusa, če od ugriza oziroma poškodbe še ni minilo obdobje, določeno s predpisi o varstvu živali.

Več informacij si lahko preberete s klikom na povezavo:

https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/107736-kupujemo-sest-psov-za-operativno-delo-v-policiji-poziv-k-oddaji-ponudbe

Povzeto po:

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

MAČEK REŠIL DRUŽINO IN POGINIL

Next Post

NOV DOM IŠČETA POLICIJSKA PSA IN KONJ

Dodaj odgovor