Valentinovo je praznik ljubezni, ki ga ljudje običajno praznujejo s svojimi boljšimi polovicami. Velikokrat pozabimo, da so ravno psi tisti, ki nam nudijo neskončno ljubezen ter si zaslužijo praznovanje tega dne.

S klikom na fotografijo si oglejte, kako se prikupni Topi priravlja na valentinovo.

Ideje, kako praznovati Valentinovo s psom

Piknik: sprehodi in prigrizki sta zagotovo najljubši stvari za psa. Zakaj jih potem ne bi združili? Vzemite odejo in košaro polno hrane, ki je primerna tudi za psa ter se skupaj odpravite na piknik. Ne pozabite tudi na frizbi ali kakšno drugo igračo. Če vreme ne bo ravno naklonjeno, lahko piknik prestavite na kakšen drug dan, psi na srečo ne vedo brati koledarja.

Psom prijazne kavarne: s psom obiščite psom prijazno kavarno ali restavracijo ter si privoščite skupaj kakšen priboljšek. Na spletu obvezno preverite, v katerih lokalih ste s osim dobrodošli.

Pohod: vse valentinove dobrote lahko pokurite z enim dobrim pohodom. Udobno se oblecite, vzemite vodo in nekaj priboljškov ter se odpravite dogodivščinam naproti.

Nakupovalni izlet: tudi sami radi uživate v nakupovanju? Zakaj ne bi tudi vaš pes. Odpravite se lahko v psom prijazno trgovino ali trgovino za male živali ter psu dovolite, da si kar sam izbere igrače ali priboljške, še boljše kar oboje

Oglejte si film: če vreme ni najbolj naklonjeno za zunanje aktivnosti, si s psom oglejte film. Pripravite mu posebne pasje priboljške in skupaj uživajte v gledanju filma

Nova prijateljstva: če je vaš pes prijazen do drugih in socializiran, se lahko skupaj odpravite v pasji park ali organizirate pasje druženje s kakšnim od pasjih prijateljev. Kdo ve, mogoče najde pes svojega Valentina v pasji obliki.

Dan na plaži: če živite blizu plaže, je skoraj izdealno da psa vzamete na druženje na plaži. Preden se odpravite, preverite, kje ste s psom dobrodošli.

Valentinova večerja doma: tudi doma lahko s psom praznujete. Pes se v domačem okolju počuti dobro in sproščeno. Psu skuhajte pravo pasjo večerjo, nešteto veliko receptov lahko najdete na internetu. Svojemu psu lahko ponudite tudi pivo ali vino – ampak pasje, ki ga lahko kupite v trgovinah za male živali.

Ostale ideje: svojemu psu lahko na Valentinovo privoščite tudi sproščanje doma, pravo pasjo masažo ali skupaj napišete celo ljubezensko pismo.

Širite ljubezen tudi do drugih psov

Vašemu psu je verjetno skorajda vsak dan prazničen kot Valentinovo, veliko psov pa ni te sreče, saj niti nima svojega doma. Lokalnemu zavetišču ali društvu donirajte denarna sredstva ali pojdite v nakup hrane in pasje opreme, ki jo pravtako donirajte. Lahko celo posvojite zavetiškega psa in tako bo vaš pes imel tudi svojega pasjega Valentina.

Povzeto po:

Oznake:
0 število delitev
Previous Post

STANOVALKA DOMA ZA STAREJŠE PREJELA ŠTIRINOŽNI OBISK!

Next Post

USTRELILI POGREŠANEGA AJKA

Dodaj odgovor