Ubogi rotvajler, ki so ga lastniki pustili privezanega ter zbežali v potresu ni mogel hoditi, bil je v groznem stanju. Danes ima ta pes ime – Debeli, zahvaljujoč volonterjem iz Karlovca pa je naredil svoje prve korake.

Tri tedne po potresu in v začasnem domu se je ubogi rotvajler končno dvignil na noge ter prehodil! Že pred samim potresom je bil v slabem stanju in zelo zanemarjen. ”Lastniki” so se ga pisno odrekli.

Vir: Radio Mrežnica

Zahvvaljujoč prostovoljcem iz karlovškega društva Udruga Najbolji prijatelj je pes dobil začasni dom ter veterinarsko skrb. Psa so ”nafilali” z vitamini, hranili z odlično hrano in inekcijami, pojavili so se donatorji … pred par dni pa je Debeli v zahvalo vse presenetil in se končno postavil na noge!

Ta članek in še več kot 200 drugih so popolnoma brezplačni. Podprite naše delo z všečkom naše FB strani Živalski vrt. Tako boste vedno na tekočem z vsemi novicami iz živalskega sveta.

Posnetek si lahko ogledate s klikom na fotografijo, ki vas bo preusmerila na originalni članek

Veselo novico je potrdila Iva Jurčić, njegova začasna skrbnica. Debeli ima ogromno volje a zaenkrat ne še dovolj moči za daljšo hojo. To bo nabiral na fizioterapijah in akupunkturi. Ko bo končno postal samostojen, bo čas za iskanje novega doma.

Povzeto po:

Oznake:
0 število delitev

Dodaj odgovor